Always With Consciousness

DSC_0315

Jag är inte den som shoppar ofta alls, håller mig lite borta från att konsumera för mycket. Men hittar jag något som jag verkligen tycker om så kommer jag tänka över det noggrant och investera medvetet. Det slutar oftast med att jag använder dessa plagg supermycket och de håller sig snygga i en evighet, jag tar hand om dessa saker och reparerar om det behövs. Det som är så bra med att investera i saker som DU genuint tycker om är att du kommer använda dessa ting i flera, flera år framöver och vara supernöjd. Men när (om) du nu har tröttnat kommer du kunna sälja dessa saker vidare, det kommer alltid finnas någon där ute som är mer än villig att ta över dina små ögonstenar.

Denna väskan har jag haft i 2,5 år skulle jag tro. Jag älskar den, den är superfräsch och jag vet inte hur många gånger folk har hört av sig och frågat om jag vill sälja den. Jag kommer nog ha väldigt svårt för det. Just nu känns det som att det inte finns någon summa där ute som jag skulle kunna tacka ja till för att bli av med denna favorit.

Det är som när du känner dig supernöjd med en outfit som du kanske skulle vilja bära varje dag, men det går inte för kläder måste tvättas såklart. Men det handlar om att lära sig att göra samma sak om och om igen med hjälp av olika metoder. Lära känna sig själv och sin kropp. Vad passar jag i? Kunna skapa en känsla som man känner sig snygg och trygg i. Det är det allra viktigaste.

Favoritväska från, Stella McCartney.


 

I am really not the person who buys things often at all. But I find something that I really like, I will think about it carefully and invest consciously. When I buy these things it usually ends with me using these garments super much and they keep looking good for an eternity. I will take care of these things, and repair if necessary. It is so good to invest in the clothes, shoes, bags, interior that you genuinely LOVE since you will end up to use these things in many, many years and be super satisfied. If you now get tired of anything, you will be able to sell it on to someone else. There is always someone out there who is willing to become the new owner of a beautiful bag.

This bag I’ve had in 2.5 years I believe. I love it, it is super fresh and I do not know how many times people have been in touch and asked if I want to sell it. It will probably be very difficult to sell this love of mine. Right now it feels like there is no amount out there that I would accept to get rid of this favorite.

Favorite bag from Stella McCartney.

DSC_0318

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *