X-mas Dressing

Nä men hej, hoppas ni haft en fantastisk jul allesammans! Det har jag, det kan jag lova.

Ni som följer mig på instagram har säkert inte missat att jag spenderat julen nere i skåne med familj och vänner. Vi har pillat på huset, ätit god mat, pimplat vin hela dagarna framför öppna spisen som värmer så gott och öppnat klappar. Nu när jag verkligen unnat mig lite ledighet har jag en massa fint att bjuda på här i bloggen. En massa bilder på trevliga klappar och huset ska jag dela med mig av. Jag säger att vi börjar redan imorgon med ett inlägg där jag visar upp lite smått och gott.

På julafton hade jag på mig en väldigt fin kjol och topp som jag fick på posten, en tidig julklapp från Baum und Pferdgarten. Mina skor var också en tidig julklapp från Gestuz och jag kände mig så himla fin.

Hello you beautiful! Hope  you have had a great Christmas! I have, that I can promise.

For those who follow me on instagram have probably not missed that I spent my Christmas in the shelter of Lund with family and friends. We have had lost of food, lots of wine all day long. I have had some time off and now that I feel a little bit more rested and more inspired I really want to share some photos of a few Christmas gifts and also a few snaps of our little summer house.

On Christmas Eve I wore a skirt and top from Baum und Pferdgarten. These super blue metallic pumps come from Gestuz.

2 thoughts on “X-mas Dressing

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *